No, végre egy kis igazi, celebes-médiás-hungaro pengeváltás, mondhatnánk. Nyilvános rendezvényen vett részt Rékasi Károly, persze Pikali Gerdával, egy nagyszerű főzős-média-nyilvános sajtóeseményen. Aztán gondolhatta, vége, lehúzza a rolót, felmarkolja a pénzt (nyilván számlát is adott róla), azt tipli. De a parkolóban lencsevégre akarta kapni a Velvet fotósa, és ott történt a baj. A fotós fotózott volna, a celeb már nem celebkedett volna. No, akkor hol a határ? És kis bunyó is lett, zsarus sztorival folytatódott.

rekasi_velvet.JPG

Mint arról a Velvet beszámolt, „az 51 éves színész és Pikali a budaörsi Metro áruház vevőakadémiájára szervezett főzős eseményen vettek részt, és magán a (a) sajtónyilvános rendezvényen még jól is viselték a médiajelenlétet, nem tiltakoztak az ellen, hogy mások mellett a Velvet munkatársa is fotókat készítsen róluk. Később erről az eseményről távoztak autóval, a Metro parkolójából, amikor munkatársunk lefotózta őket, miközben kolléganőnkkel a taxira várt. A színész ekkor elhajtott az autójával, majd egy kanyar után visszatért a parkolóba, és egy ismerőse társaságában követelni kezdte fotósunktól, hogy mutassa meg, illetve törölje le az elkészült fotókat.” Dulakodtak, a drága masinát le akarta nyúlni és le is nyúlta a színész. Elhajtott, visszahajtott, egy motoros cimbije visszahozta a fényképezőgépet, itakdalse. Majd jöttek a zsaruk.

No, most akkor mi van? Nyilván attól lett sztár-celeb Rékasi, hogy írtak róla. Hogy egy közismert, igénytelen sorozatban is szerepelt. Részt vett egy médiaeseményen, hogy reklámozzon egy céget, terméket. Fotózták. Vége lett, és aztán is fotózták. (Persze felmerül: Meddig celeb a celeb? Ha egyszer kiteregetsz mindent, hol van az a bizonyos intimszféra? Ha a sikert részben a médiának is köszönheti, mégis, ő gondolja, hogy megmondja, most már elég?) Erőszakhoz folyamodott (a Velvet beszámolója alapján), bántalmazott egy médiamunkást. Aztán elhúzott.

Ki hibázott, ki követett el valamit? A fotós fotózott, és nem csak ott, ahol „engedélyezték”. Végezte a munkáját. Végezte a munkáját a celeb is. Aztán erőszakhoz folyamodott. Az igazságszolgáltatás majd rendet tesz.

De addig is a kérdés, ki volt a fasz?

Fotó: Velvet (kicsit belenyúlva)

Szerző: Mediafika  2013.10.25. 09:00 3 komment

Címkék: média celeb hír újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr775598417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2013.10.25. 20:09:36

Egyértelmű, Rékasi. A rendezetlen magánélete természetes, hogy megviseli. Viszont a pénz az kell, önuralma is csak addig tartott. A fotós közel nem keres annyit mint Ő, és egész nap vadászik:) Rékasi művész úr viselkedése 1 -es.

burakefendi 2013.10.26. 09:49:31

én nem sajnálom a fotóst sem. ha benne van a munkaköri leírásában, hogy agresszív és tolakodó legyen, a hasonló incidensek meg benne vannak a fizetésében.

vAfotóriporter · http://blog.volgyiattila.hu 2014.01.07. 18:24:06

@burakefendi: Rékasi úr(???) fizetésében meg az van benne, hogy fényképezik - nem a féltve őrzött magánéletét akarják erőszakkal felderíteni, ő maga próbál pézt csinálni a magánéletéből. Az ilyen macsó balhékat meg csak azért csinálja, hogy felverje az árát, hogy másnap melyik tévében mennyiért mesél majd.

A bulvárban gázolásnak vannak veszélyei, de azért ne csináljunk úgy, mintha a hálószobájába vagy a kertjébe akartak volna bemenni, mert nem találomra csaptak le rá az utcán egy intim pillanatban. Egy meghirdetett sajtóeseményről távozva fényképezték le, ahova azért ment, hogy a sajtó vele foglalkozzon....és ő is pontosan ezért ott balhézott, mert máshol nem találkozik fotóssal, akibe bele tudna kötni, mivel nálunk nem igazán létezik a paparazzi fotózás.
süti beállítások módosítása