A jövő héten a parlament már meg is szavazhatja az a beadványt, amely alapján mindenki ingyen vehet át kenőpénzt, azaz azt nem terheli semmilyen adó, jutalék, levonás – értesült a Médiafika. Az eljárást uniós kifogások sem érhetik, hiszen ez szinte mindenütt bevett szokás.

 Nokia_box_wiki.jpg

„Ez már nálunk régóta működik, ha olykor egy kis extra profithoz jutok, maximum az asszonynak szoktam adni egy kis dellát ruhára” – nyilatkozta az egyik nevét közölni nem kívánó politikus. A törvénymódosító javaslat szerint az ingyenes kenőpénz átvétele havonta két alkalommal lesz illetékmentes.

A javaslatot kormánypárti és ellenzéki politikusok egyaránt elsöprő többséggel támogatják, amelyet lapunknak megerősített több mutyiban érdekelt vállalkozó is, miután lefizetett minket.

Fotó: Wikipedia

Szerző: Mediafika  2013.10.03. 11:00 Szólj hozzá!

Címkék: média kamu politika hír pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr625548820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása