Szegény Kozsót mindig kihasználják, átverik, és gyakran csórják a dalait. Az RTL újra utánajárt egy nagy összeesküvésnek, egy nagy lenyúlásnak, aminek sajnos úgy tűnik, újra Kozsó az áldozata.

Csak hogy tudjuk, mi is a helyzet a híres, népszerű zenész és nagypapa életében mostanság: „nemrég eljegyezte a barátnőjét, Keirát, akivel már az esküvőt tervezgetik, ráadásul könnyen lehet, hogy a lagzit azok a milliók fedezik majd, amiket az amerikai világsztár, Will i. am utal majd át a bankszámlájára. Kozso ugyanis úgy érzi, a Black Eyed Peas egykori tagjának a slágere megdöbbentő hasonlóságot mutat az egyik régebbi slágerével.”

A legjobb rész, amikor a híres előadó, Kozsó dúdolgatni kezd. A hasonlóság megdöbbentő, valószínűleg Will i. am menedzsmentje reszketve nyúl már hónapok óta minden megcsörrenő telefon után, remélve, hogy nem Kozsó az. De most... Arra azért kíváncsiak lennék, hogy mi is lesz a történet vége, és arról milyen tudósítást is kapunk majd az RTL üdvöskéjétől Kozsó eredményeiről.

Ez lett Kozsó egykori slágeréből:

 És tényleg, mi lett Lady Gaga nyúlásának a vége?

Szerző: Mediafika  2013.11.16. 09:30 Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb rtl hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr625635266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása