Van is Neo, meg nincs is, fizetnek is, meg nem is, vannak dolgozók is, meg nem is. A Neo azért nyomja, hogy a dolgozóknak tartoznak, már kit érdekel… A lényeg, hogy Bochkor Gábor és a Bumeráng egyelőre csendben van, és a legfontosabb, hogy a Blikk szerint a TV2 Mokkájában folytathatja. De mégsem.

Szóval van egy info, hír. Tálalja a bulvárlap, hogy igen, igaz, ez és ez van, ez és ez lesz. Az érintett ugyan nem erősíti meg a hírt, de sebaj. Majd megerősíti az érintett másik fél. Azaz ez esetben a TV2. De nem. Hogy miről is van szó?

Nem sokáig kell már munkanélküliként lábat lógatnia otthon Bochkor Gábornak (48)! A Blikk úgy tudja, a parkolópályára került rádiós a TV2 képernyőjére tér vissza, méghozzá a Mokka műsorvezetőjeként. 

(…) Bochkort ismerősként köszöntik a TV2-nél, hiszen alig néhány hónappal ezelőtt ért véget a Megasztár, ahol a zsűriben foglalt helyet. A rádiós kedvese, Várkonyi Andrea is a csatornánál dolgozik, bár ez nem jelenti azt, hogy a közös munkahelynek köszönhetően többet találkoznak majd. Andrea este látható a képernyőn, hiszen a Tények műsorvezetője, Gábor pedig a reggeli órákat töltené a csatorna zuglói székházában. Természetesen szerettük volna megkérdezni erről Bochkor Gábort is, de nem tudtuk elérni, a telefonját kikapcsolta.

A Mokka műsorvezetői nagyon erős csapatot alkotnak, nincs rá okunk, ezért nem is tervezzük, hogy változtassunk a jelenlegi felálláson. Ugyanakkor minden bizonnyal érdekes lenne, ha az egyik legnépszerűbb és legprofibb rádiósnak tartott Bochkor Gábor reggeli televíziós műsorban is köszönthetné a közönséget, így nem kizárható, hogy a jövőben napirendre kerül – reagált megkeresésünkre Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Szóval így kell valahogy hírt gyártani. Hogy ki hazudik, ki hazudott tegnap, az holnap meg már kit érdekel.

Szerző: Mediafika  2012.08.14. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: média celeb hír napilap

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr974711431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása