Ennél jobb ma már úgy sem lesz: "A műsorvezető úgy érzi, tévés ruhatárára mindig is a visszafogott stílus volt a jellemző" - szól a borsonline világrengető hírének alcíme (vagy legyen leadje). Most pedig kemény a bimbó.

"A TV2 Mokka című műsora jó ideje nem szorul trükkökre és kampányokra, hiszen a saját műfajában hosszú hónapok óta nincs versenytársa. A hétfő reggeli, balatonfüredi helyszíni bejelentkezésen így tényleg csak a véletlen egybeeséseknek köszönhető, hogy Demcsák Zsuzsa többet mutatott meg magából, mint amennyit tőle megszoktunk" - szól a további info.

Történt - tudjuk meg - hogy a műsorvezető nem vett a ruhája alá mell­tartót, és a hideg időben kirajzolódott a mellbimbója.

Szép napot!

Szerző: Mediafika  2012.07.24. 09:30 Szólj hozzá!

Címkék: a nap címe

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr104674428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása