Az elmúlt hónapokban többször felmerült, hogy megszűnik a Hálózat TV, amit olykor cáfoltak, olykor nem. No, most megmondjuk a tutit: az utolsó adásnap december 30-án lesz. Stílszerűen az este még megtekinthető az Amikor utoljára láttam Párizst című romantikus dráma. Amikor utoljára láttam a Hálózat műsorát.

halozattv_logo.jpgSzeptember közepén-végén jelent meg több helyütt a megszűnés híre. A Hálózat TV hivatalos tájékoztatása szerint nem igaz, hogy szeptember 30-án vagy más, eldöntött időpontban leállna a csatorna műsorának továbbítása. Állítólag a csatorna egyik műsora szereplője terjesztette ezt.

Dr. Kozma Gábor vezérigazgató hosszú, hivatalos közleményében pár nappal később – a nagyszerű eredmények mellett – kiemelte, „a Hálózatos TV Zrt. 2012. augusztus végi rendkívüli közgyűlésén a tagtelevízió részvényesek a Zrt. jogutód nélküli megszüntetése mellett döntöttek, azzal a kitétellel, hogy a menedzsment – lehetőség szerint – mindent tegyen meg  az adás  folyamatos sugárzásáért a felszámolási folyamat megkezdéséig, de legalább szeptember végéig, a felszámoló kijelölésének feltehető időpontjáig. A Hálózat TV nem adott ki semmiféle sajtónyilatkozatot a műsor beszüntetésével kapcsolatosan. Ezt a döntést a felszámoló hozza meg és ő határozza meg a műsor beszüntetésének időpontját is.”

Hivatalos írás, bejelentés ugyan még tudomásunk szerint nem született a Hálózat TV megszűnéséről, de az 52. heti műsor az utolsó, amelyet a cég munkatársai kiküldtek a médiának.

Tehát – meglehetősen nagy valószínűséggel – sokak nagy bánatára, ha túl is éljük a világvégét, az újesztendő már Hálózat TV nélkül ér minket.

Szerző: Mediafika  2012.12.17. 16:00 1 komment

Címkék: hír megszűnik hálózattv

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr424970122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

promedic 2013.02.16. 12:59:49

Miután kisírtam magam a sarokban azon kezdtem gondolkodni, hogy milyen módon tudnék én is kb 300 milliós tartozást összekalapálni? Időnként megnézem a Dynamo - varázslat a világ körül című műsort. Ott jó néhány trükköt meg tudtam fejteni. Dr. Kozma-féle trükkökkel szemben gyermeki csodálkozással tekintek arra, hogy milyen varázslattal sikerült x számú önkormányzatot átverni. Doktor úr a maga "szíve" sose fáj?
süti beállítások módosítása