komar_honlap1.jpgElhunyt a macsó, az igazi csibész, a magyar Elvis, a rock and roll egyik hazai helytartója.

Mint a Blikk írja, súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, de nem akarta, hogy sajnálják, így titokban tartotta, hogy szervezetében már évek óta ott lappangott a gyilkos kór. „Pár hete tüdőembóliával vitték az intenzívre Komár Lászlót. Az énekes élete perceken múlt, ám akkor még sikerült megmenteni. Arra emlékszem, hogy elképesztő légszomjam támadt, aztán mint a farkas, úgy üvöltöttem a fájdalomtól. Iszonyatosan nyilallt a vállam, és itt balra a tüdőm fölött. Így szenvedtem végig a kórházba száguldást, de Kriszta tartotta bennem a lelket. A kórházból már kimaradtak a képek, mert az oxigénhiánytól többször is elvesztettem az eszméletem” – mondta a lapnak Komár László.

A Hir24.hu szerint az énekes gyászhírét először barátai tették közzé a legnagyobb közösségi portálon. Részvétét nyilvánították már a közösségi oldalakon „celeb barátai” is. Hogy korábban mennyire álltak mellette, nem tudjuk. De lehet, hogy nem is akarjuk tudni.

„Ha szeretsz – szereted a dalaimat – szereted a rock and rollt, ezt a fantasztikus vakcinát. A rock and roll életet menthet” – áll Komár László honlapján. Most nem mentett. De azért sok minden itt marad belőle.

Fotó: komarlaszlo.hu

Szerző: Mediafika  2012.10.17. 09:30 Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr394853659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása