Ma is érdemes volt felkelnünk, hiszen politikai tényező lett a Médiafika. De nagyon. Mire is gondolhatnánk, ha a Demokratikus Koalíció megosztotta Facebook oldalán a Gyurcsány lapátol - Így fikáztok ti című nagyszerű postunkat?

Esetleges későbbi megosztásokat is szívesen várunk egyéb pártok részéről. Ha gondolják, szívesen írunk több postok is bármilyen témában, természetesen mindenféle részlehajlás nélkül. Ebbéli igényüket kérjük jelezzék itt, vagy e-mail címünkön. A tárgy mezőbe kérjük írják be: Nokiás doboz.

A post felvetését egyébként - fotós szempontból - "Van, hogy a képaláírás többet számít, mint maga a kép" címmel továbbvitte Völgyi Attila blogja is. Érdemes azt is elolvasni.

Hiszen erről szól minden: kép és szó.

Szerző: Mediafika  2012.10.10. 09:45 Szólj hozzá!

Címkék: média fotó politika facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr294830226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása