Többhetes országjárást kezdett Gyurcsány Ferenc, a volt miniszterelnökhöz pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) több politikusa is csatlakozik - számolt be az MTI a hírről. Érdekesnek érdekes, de még érdekesebbnek tűnik, hogy a különböző lapok egyetlen egy fotót - Gyurcsány lapátolását - milyen sokféleképpen képesek értelmezni. Vagy legalábbis mennyire különböző képaláírással, címmel kommenttel ellátni.

gyurcsanylapatol_mti_taipusz.jpg

ATV.hu: "Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke játszótér építéséhez homokot lapátol egy lovas kocsi platójáról Tiszaadonyban 2012. október 9-én. A DK politikusai országjáró körútra indultak"

Origo.hu: "Gyurcsány homokot lapátol."

Nol.hu: "Nicsak, ki mémeli ott a munkát?"

Civishir.hu "Így „homokozik” Gyurcsány!"

hir24.hu: "Turnéra indul Gyurcsány"

mno.hu: "Homoklapátolással kezdődött Gyurcsány új valóságshow-ja"

hvg.hu: "Almaszedés, homokhordás - Gyurcsány újra akcióban"

Valaki talált még érdekesebbet?

Fotó: MTI - Taipusz Attila

Ha tetszett a cikk, tessék lájkolni a Facebook oldalunkat!

Szerző: Mediafika  2012.10.09. 16:00 2 komment

Címkék: média fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr474828951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andráska8 2012.10.09. 17:47:21

- Gyurcsány Ferenc kicsit homokos lett, és még rázta is (HajdúPress,

vAfotóriporter · http://blog.volgyiattila.hu 2012.10.09. 17:56:55

Még jó, hogy tiszteletben tartják az MTI felhasználási szerződését:
Szolgáltatótól átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetbe beilleszthető módon dolgozza fel és adja közre

a fényképfelvétel(ek) és a kísérő szöveg(ek) mondanivalóját, tartalmát - szereplőit - sem retusálással, sem vágással, sem számítógépes beavatkozással (pl. összemásolással) sem más módon nem változtatja meg, valamint a közlés során kiemelt figyelmet fordít a személyhez fűződő jogok betartására.
süti beállítások módosítása