Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csonka András megmutatta a legfontosabb nőt az életében – eképpen szól a Femina egyik hangzatos címe. Aztán persze gyorsan kiderül, miről is van szó. „Csonka Andrásnak nővére, Edit a legnagyobb támasza.” Valaki már megint becsapta az olvasót, ezen túl a címadás egy laza "melegezésnek" is elmegy. Persze nem úgy, meg nem is, de azért mégis. Hiszen, ha testvére a legfontosabb nő az életében, akkor...

Talán nem kell nagyon magyarázni, hogy miért is. Hangzatos cím, csak hát erősen félreértelmezhető, pláne ilyen formában. De kellett a hír, hiszen kellett egy eseményt propagálni, és hírt lehetett gyártani abból, hogy „Karádyné Csonka Edit és Csonka András az édesapjuk révén féltestvérek, és bár nem együtt nőttek fel, rengeteg közös élmény köti őket össze.” Bla, bla, bla. Egy színházi bemutató kapcsán. (Csak azért sem írjuk le a címét, hihi.) Jelen esetben tulajdonképpen szinte mindegy is, hogy ki hír főszereplője. A lényeg: legyen egy közismert ember és egy könnyen félreérthető mondat a címben, és kész is a hírverés. Csak ez kissé erősre sikeredett.

Kapott már hasonló hírverést Csonka András, még ennél is keményebben szívatta mintegy két évvel ezelőtt az RTL Klub Reggeli című műsorában Dombóvári István. Csonka András meglehetősen hülyén festett szép fekete műhajával, a humorista meg is jegyezte, nagyon jó emós lenne, „mert sokat segít, hogy a tegnap esti körömlakkot nem mosta le”. Így számolt be róla a Comment:com elnevezésű „blog”: „Évek óta próbálkozik a sajtó, most majd pontot teszünk a munka végére” – vitte be az utolsó, mindent eldöntő találatot Dombóvári, és ezután Csonka Andrást minden bizonnyal már csak az tartotta vissza, hogy mégiscsak 12-es korhatárkarikával adják a műsort. Dombóvári még sejtelmesen megjegyezi, hogy ő nem jár olyan helyekre, ahova Csonka, mire a műsorvezető egyszerűen megfenyegeti a humoristát, Lilu meg helyesel.”

De visszatérve az eredeti cikkhez, címhez, felvetéshez: mennyire korrekt egy ilyen címadás?

Ha tetszett a cikk, tessék lájkolni a Facebook oldalunkat!

Szerző: Mediafika  2012.10.01. 11:30 Szólj hozzá!

Címkék: celeb színész szex a nap címe

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr204812945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása