Mint már a hír felbukkant, csatornát vált a Totalcar, mintegy tíz esztendő után Winkler-Bazsó új helyen, a DoQ csatornán osztja az észt, a gázt és alázza a szar kocsikat. Új info viszont, hogy a felvételek egy része autófanatikusokkal készülne, egy kocsmában, amihez a szerkesztők kocsmatulajok jelentkezését várják. Azért feltétel, hogy legyen ott nagy tévé is. És biztos jól jön az ingyen sör is. De szigorúan csak az íze kedvéért.

totalcar_k.jpg

„Mostantól minden adás premierjét egy maroknyi igazi Totalcar nézővel együtt követnénk végig, hogy aztán megvitassuk a tapasztalatokat. Sok éve tervezzük, de sajnos ez eddig nem jöhetett létre. Úgyhogy várjuk bárki olyan jelentkezését, akinek van egy kocsmája, nagy tévével, hogy hetente egyszer két-három órát együtt mókázhassunk néhány tucat autó/motor fanatikussal” – mondotta Bazsó Gábor.

A műsor koncepciója persze nem változik, „az autók tesztelése mellett rengeteg kaland, és persze a megszokott humor várja a nézőket” október 17-től, szerdánként.

Fotó: Bársony Bence

Szerző: Mediafika  2012.09.19. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: tévé hír autó

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr494786624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása