Sokszor irigyeltük Carlost a Született feleségekben, no nem akkor, amikor baszogatta az asszony - azaz Eva Longoria - némi ivászat miatt, hanem más jelenetekben.

Eva Longoria szerda este éppen Cannes-ban járt – valami filmfesztiválon, ahol akár Pálfi Györggyel is összefuthatna - , és valamilyen ruhát is magára kapott a biztonság kedvéért. Sajnos. De valószínűleg nem a Rákóczi úti Tuti Turiban találta.

ruhaszar.jpg

Ezt a ruhaköltemény sikerült két hazai női lapnak nem csak egy kicsit, de totálisan-teljesen éppen az ellenkező módon értékelnie. Nyilván a helyszínen tartózkodó saját tudósító és fotós beszámolója alapján.

A Nők Lapja Café így számol be a nagyszerű eseményről:

Eva Longoria kínos bakija Cannes-ban

Eva Longoria is részt vett tegnap a cannes-i fesztivál megnyitóján. Ruhaválasztása azonban nem mondható igazán egyedinek, ugyanis Bridget Jonest koppintotta.

„Az egykori „született feleség” ruhája megszólalásig hasonlított Renée Zellweger fekete estélyi ruhájához, amit május elején viselt a MET-gálán. Mindkét ruha hátul kivágott, többméteres tollas uszály ékeskedik a szoknyákon, és mindkét estélyi az idén divatos hableányfazonban készült. Longoria feltűzte a haját, és gyémánt ékszereket választott kiegészítőknek csakúgy, mint kolléganője két héttel ezelőtt. A két hölgy között az egyetlen különbség talán annyi volt, hogy Longoria erősebb sminket kapott.”

A Femcafe viszont így:

Eva Longoria elvarázsolta Cannes-t

A sztárok ismét kitettek magukért a vörös szőnyegen. Bár érdekes módon a top 6-ba több olyan híresség is bekerült, akik eddig nem az öltözködésükről voltak híresek.

„A Született feleségek sztárja magasan megnyerte a stílusversenyt. Ebben a Marchesa ruhában valósággal csillogott a nem rég elvált színésznő. Bár a cipőjét nem gyakran láthattuk a csodás ruhától, de azt tudjuk, hogy Brian Atwoodtól van, ékszerei pedig a Damiani cégtől szerezte.”

Na most akkor holnap mit öltsünk magunkra? Nincs egy göncöm, amit felvegyek!

Szerző: Mediafika  2012.05.17. 21:33 Szólj hozzá!

Címkék: média celeb színész

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr374523125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása