Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogyan kerülj fel az index címlapja blogketrecébe?

Ne legyen bulvár, de egy kicsit mégis. Nem kell tényfeltáró cucc, de némi egyedi info, vagy legalábbis a többiekhez képest gyorsan közölt valami nem árt. Ha köze van a politikához, plusz pont. Pláne, ha valamelyik ismertebb gururól van szó. Vagy antigururól. Szóval legyen benne némi politika, de csak annyi, ami teljesen azért nem mutatja politikai hozzáállásod, csak esetleg sejthető. Vagy sem? Így még megosztóbb, és talán még több komment érkezik rá.

Legyen ismert ember benne. Akár a címben is. Azért ne Anettka, Seherezádé vagy valami édenes fasz, pina – azokról sokan írnak –, hanem közéleti szereplő. Inkább műsorvezető, egykori kvízkirály, zenész, színész. Akit anyád is ismer, de apád utál. Aki éppen valami tutit mondott. Vagy éppen baromságot. De a legjobb, ha belekeveredett valami politikai balhéba. Vagy nagy megbízást kapott a közmédiától. (Használd a média, médium kifejezéseket – a médiákat hagyd másra – ezen a kommentelők szívesen elméláznak.) A Havas és az anál csak ritkán jön be. Az is csak nagyon részegen.

Ha valamiképpen belekeverhető a címbe, a szöveg elejébe némi pina, nyertél. Ha csak átvitt értelemben kell a női nemi szerv, az a legjobb. Kicsit átbaszós – ha már – de kattintanak. És közben talán valami tényleg jót is sikerül propagálnod. Vagy nem. Kicsit kapsz a fejedre, más kategóriába is kerülhetsz, de jól is kijöhetsz belőle. Hiszen tudjuk, a költő is ráfirkálta „egy hirdető oszlopra hogy pina fasz, együtt basz.”

Azért valami kis poén sem árt bele. Vagy az adott helyzet már adja, hogy mi is maga a poén, de ha nem, valamiképpen bele kell nyomni. Jól jöhet. Némi irónia, szarkazmus, odaszólós mindenkinek. Ha nagyon egyoldalú, az sem jó. Kis játék a szavakkal, egy fricska valamelyik baromarcú politikusnak vagy magától elszállt közszereplőnek.

TTT helyett PPP. A kutya kimaradt. Legyen benne kutyás póz.

Szerző: Mediafika  2012.05.04. 23:33 Szólj hozzá!

Címkék: média politika celeb szex

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr474489388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása