"Három megfontolás szól amellett, hogy ugyanazt folytassam, amit az elmúlt két évben végeztem, ennél sokkal több - huszonhat - szempont pedig amellett érvel, hogy változtassak és más feltételek közt próbáljam tovább szolgálni az eddig fontosnak tartott értékeket és ügyeket" - írta lemondásának okairól az államtitkár az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében Szőcs Géza.

Ki, hogyan tálalta a hírt? Lefelé egyre izgibb.

Lemondott Szőcs Géza (hetivalasz.hu)

Lemondott Szőcs Géza, a kultúráért felelős államtitkár. Az 59 éves politikus a második Orbán-kormány megalakulása óta vezette a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kulturális államtitkárságát. Sokkal több szempont szól amellett, hogy ”változtassak és más feltételek közt próbáljam tovább szolgálni az eddig fontosnak tartott értékeket és ügyeket” – írta lemondásának okairól a lapunkhoz eljuttatott közleményében. Mint írja, irányítása alatt a kulturális államtitkárság tisztességes munkát végzett az elmúlt két évben.

Lemondott Szőcs Géza (index.hu)

Lemondott Szőcs Géza, a kultúráért felelős államtitkár. Az 59 éves politikus a második Orbán kormány megalakulása óta vezette a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kulturális államtitkárságát.

Újabb államtitkár kérte felmondását (napi.hu)

Felmentését kérte az emberi erőforrások miniszterétől szerdán Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár.

Lemondott Szőcs Géza (nol.hu)

Lemondott posztjáról az Orbán-kormány kultúráért felelős államtitkára, Szőcs Géza - adta hírül a Magyar Távirati Iroda. A kormánytag távozása már régóta várható volt, L. Simon László veheti át a posztot.

Lemondott Szőcs Géza kulturális államtitkár (origo.hu)

Távozik posztjáról a kulturális államtitkár. Szőcs Géza csak homályosan indokolta a lemondását, ugyanakkor már május eleje óta szivárogtak ki hírek arról, hogy az új miniszter nem tart igényt a munkájára.

Lemondott Szőcs. Jöhet Halász? (civishir.hu)

Lemondott posztjáról Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár. A politikus felmentését kérte az emberi erőforrások miniszterétől. Debreceni utódja lehet.

L. Simon László lesz Szőcs Géza utóda (nepszava.hu)

Felmentését kérte az emberi erőforrások miniszterétől szerdán Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár. Kormányzati forrásból úgy tudjuk, L. Simon László az NKA elnöke lesz az utóda. A politikus kérdésünkre azt válaszolta: Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere jelenti be Szőcs Géza utódát.

Távozik Alföldi, TGM és Heller nagy rajongója - lemondott Szőcs Géza (kuruc.info)

Lemondott Szőcs Géza, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára.

Szerző: Mediafika  2012.06.13. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: média szemle hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr844585110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása