Olykor talán egy-egy Bayer Zsolt kirohanás még eddig feldobta a Magyar Hírlap eladásait vagy legalábbis a honlapja látogatottságát, de úgy tűnik, ez eléggé a béka segge alá került. Hiszen a mai lapszámban Széles Gábor tulajdonos és Stefka István főszerkesztő fordult a drága olvasókhoz szép szavakkal. Hogy inkább fizessenek elő, és így pontosabban tudják, mennyi lapot kellene nyomni.

magyarhirlap.jpgVan itt hivatkozás gazdasági válságra, növekvő előállítási költségekre, itákdálse, azért más okok is lehetnek amögött, hogy „egyes újságos standokon, kioszkokban érthetetlen okok miatt kevésbé fogyott a jobboldali elkötelezettségű polgári napilap, ezért ott csökkenteni kényszerülünk az áruspéldányok számát.” Így a kisebb – közeli – helyeken nem lesz kapható, a továbbiakban csak a nagyobb elárusítóhelyeken tudják megvásárolni a nagyszerű lapot. De van remény: „arra törekszünk, hogy a Magyar Hírlap a jövőben is kapható legyen a postahivatalokban, a Relay, az Immedio boltokban, a különböző üzletláncoknál – mint például CBA, Coop, Real, Spar stb. –, a bevásárlóközpontokban (Auchan, Tesco, Metro stb.) és a benzinkutaknál.”

Már akkor sem döngette az egeket a példányszám, amikor Széles Gábor megvette a lapot, még talán néhány megvadult szadeszes, egy-egy értelmiségi, Para-Kovács-rajongó, vagy mi, néhány egyetemista olykor csak belenézett. Aztán talán nem meglepő módon hirtelen jobbra indult a lap, de annyira erősen, hogy a még egyes megvadult jobbosok is fogták a fejüket. Első hullámban Magyar Nemzetesekkel töltötték fel a lapot, onnan érkezett Stefka István is, de a hónapok teltével egyre többen tértek vissza, ha tudtak még, a Magyar Nemzethez. Menekültek. Nyilván a Magyar Nemzet sem a függetlenségéről híres – ahogyan tegyük hozzá, az összes többi napilap sem –, de elég nagy gáz lehetett a Hírlapnál, ha ismertebb tényfeltáró újságírók, megbízható tudósítók szedték, de gyorsan a sátorfájukat.

Valami újabb nagy fordulat lenne készülőben? Azt kevésbé hisszük, de valami bűzlik, ha nem is éppen Dániában, kicsit közelebb. Lehet, hogy valami balos összeesküvés áll az egész érthetetlen nem fogyás mögött?

Fotó: magyarhirlap.hu

Szerző: Mediafika  2013.02.05. 13:00 4 komment

Címkék: média politika napilap újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr205063972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.02.05. 17:30:17

Majd viktorka kifizeti a számlákat,ahogy kifizeti a fityuszos polgármesterek csődtömegét is,legfeljebb most nem a mocskosájemef lesz a hibás,vagy az elmúltnyócév...

toportyánzsóti 2013.02.05. 17:31:03

@toportyánzsóti: Nem hagyja ő a nyaloncait az útszélén.

Doberdo 2013.02.06. 08:25:09

A Magyar Hirlap-ot veszi a kormány és szétosztja a zsoldosai között. Ezért
a napi forgalom persze, hogy szűkül. Ha a kormány nem veszi, akkor senki, mert a
"tartalma nem igaz" és nem is szép!!!!

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.02.06. 13:10:04

Seggtörlpapírnak durva, drága, zsíroskenyér csomagoláshoz se jó.

Minek venné meg az ember, ablakpucolásra?

Amúgy ott a Békemenet "milliós civil tábora", csupa elégedett, fényes tekintetű, jól fizetett "polgár", hogyhogy nem kell nekik, hisz ebbe ír a Birkamenet fő bégetője Bayerzsoca.

Coming out ez Széles elvtárs, a javából!
süti beállítások módosítása