Ezek a drága celebjeink, vagy mieink, jól elvannak önmagukkal, és néhány polgártársunkkal, meg a lájkjaikkal. A közelmúltban Hajdú Péter próbált meg vicceskedni, most meg az egykoron nagy háborús tudósító, Vujity Tvrtko is megtette. Szerencsére van, aki nem vesz mindent annyira komolyan, humorista is tett nékünk, illetve a világhálón keresztül a nagyszerű követőinek néhány ígéretet. Elvan a celeb, ha játszik.

lajk_hajdu.jpg

Hajdú Péter az Aktív kérésére vállalta be, hogy 3000 lájkot összegyűjt és valakinek felszolgálja az ebédet a LIKE Bisztróban Törökbálinton. Hihi.

lajk_dombovari.jpg

Dombóvári István: „A vállalások korát éljük! Lájkoljatok,hogy ne kelljen többé ruhában fürdenem! Helyesírás-szakértők kíméljenek!”

lajk_tvrtko.jpgTvrtko: „Beleálltam a játékba: 5000 megosztás és a Mohácsi Halászcsárda cigányzenekarával énekelek az étterem vendégeinek, utána pedig megosztom a felvételt. Na, megosztod? :-)”

A történetet valószínűleg mindenki ismeri, egy norvég kiscsávó könyörgöt a jónépnek, hogy lájkolják ezerrel, millióval, hogy a képen lévő csaj lefeküdjön vele.

És Ön? Melyik celebet, politikust látná kartonpapírral a kezében? Mit kérne, várna tőle? Gyűjtsön Bajnai a libák felszabadításáért? Kéregessen Gyurcsány lájkokat, és újra befogadna házába egy a Rózsadombon elkószált kisgyermeket? Esetleg gyűjtsön lájkot Rogán Antal, hogy újra szerepelhessen a Jóban Rosszban sorozatban? Kuncsorogjon Orbán Viktor lájkokért? De miért cserébe? A további ötleteket kommentekben vagy a Médiafika Facebook oldalán oldalán várjuk. A legjobb ötletelők közt egy üres kartonlapot sorsolunk ki.

Szerző: Mediafika  2013.01.31. 16:00 Szólj hozzá!

Címkék: celeb politikus facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr95055185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása