Valahogy mintha sokan úgy lennének az újságírással, szerkesztéssel – pláne nagyszerű VV-sztárjaink és tehetségkutatók tehetségtelenjei -, hogy írni mindenki tud, rádióban, tévében beszélni is. Szóval akkor, ha valamilyen téren befuccsolnak, hát akkor újságírók, riporterek, műsorvezetők lesznek. Vagy legalább is szeretnének azok lenni. Hajrá.

Így van ezzel a Barátok köztből egy jó ideje kiírt Marenec Fruzsina, aki a népszerű, de híg fos sorozatban Harmathy Emmát, vagy kit alakította. Karrierje száguld tovább, hiszen smárolhatott Havas Henrikkel a Marslakókban, jelenleg pedig – mint az Origónak köszönhetően megtudhattuk - két kollégájával együtt vezeti a Warm Up - Napi sportajánló című műsort a SportKlubon. Ezzel még nem is lenne baj, de az interjúból kiderül, fingja nincs a sporthoz, de majd belejön. Ja. Egyébként a sportriporterkedés, műsorvezetés egy pláne külön kaszt az újságíró szakmán belül. Nodeszóval:

„Sajnos még mindig teljesen antitalentum vagyok, ami a sportokat illeti, de sokat kérdezek, és igyekszem felzárkózni. A Warm Up első adása előtt is felhívtam apukámat, hogy azonnal mondjon néhány dolgot a Chelsea-ről, amit aztán az utolsó betűig el is mondtam adásban. Hál' istennek, ez a műsor nem a tárgyi tudásról szól, hanem arról, hogy felhívjuk a figyelmet a csatorna más műsoraira.”

Mindehhez nehezen tudunk még oly sok mindent hozzáfűzni. Inkább valami férfiaknak szóló, este tizenegy után kezdődő műsorban kellene részt vennie Tildának, izé Emmának, bocs, Fruzsinának.  

Ha tetszett a cikk, tessék lájkolni a Facebook oldalunkat!

Szerző: Mediafika  2012.10.15. 22:00 Szólj hozzá!

Címkék: sorozat sport celeb tévé barátokközt

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr134850974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása