Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem, nem Koviról szól a dokumentumfilm, egyébként sem valószínű hogy túl sok dellára lehetett volna pályázni vele az egykori MMKÁ-nál. A német (milyen is lenne) doksi Stephen C. Apostolof karrierjét meséli el.

apadiszno0.jpgStephen C. Apostolof, egykori politikai fogoly az egyik legnagyobb erotikus filmes volt az Egyesült Államokban. A film felidézi A. C. Stephen menekülését a kommunista Bulgáriából, és útját Hollywoodba, ahol valóra váltotta sajátos, erősen erotikus amerikai álmát. Amely álom után reggel lucskos a lepedő. Az 1960-70-es éveken át tartó filmes karrierje alatt tizenhét alacsony költségvetésű szexfilmet forgatott. Az egyik legismertebb talán Orgy of the Dead volt, a műfajban ezzel mutatkozott be, többször dolgozott Marsha Jordan és Rene Bond művésznőkkel.

apadiszno1.jpg

Öröksége, mint az feltételezhetően a dokumentumfilmből is kiderül (bemutató: október 11, HBO 22.35), ma is él, a másodvonalbeli filmek egyik meghatározó alkotójaként tartják számon. Lesznek itten részletek műalkotásaiból, de megszólalnak a családtagjai és bizony a munkatársai is villantanak.

Fotó: HBO

Szerző: Mediafika  2012.10.11. 14:30 Szólj hozzá!

Címkék: hbo szex doku

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr434832977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása