Kisgyerekes mama vagy? Esetleg papa? Ráadásul a pároddal akarsz elmenni mozizni? De kivel lesz a gyerek, akinek két percenként valami más óhaja-sóhaja van, kicsit fáj a pocakja, vagy éppen mindig éhes? Hát irány a budapesti Kino mozi! Király. Kellenek is az ilyen ötletek, hiszen a bezárás szele a Kinot is megcsapta.

kinoterem_1.jpg

Gyerekzsivajjal és pukival lehet teli...

"A Kino ezennel belevág, hogy itthon is meghonosítsa a külföldön nagy sikerrel működő babás vetítéseket, mely lehetőséget ad a szülőknek, hogy úgy nézzenek nekik szóló mozifilmeket, hogy közben gyermekük nyugodtan táplálkozhat, gőgicsélhet a teremben, anélkül, hogy ez bárki mást rosszul érintene a nézőtéren. Amit a jó filmeken kívül nyújtunk: bababarát hangerő, félhomály, babakocsi megőrző, pelenkázóasztal és bébiétel-melegítési lehetőség, illetve minden más segítséggel is megpróbálunk szolgálni, amit a számunkra esetleg még előre nem látható problémák igényelnek…" - szól a Kinósok közleménye.

És hogy milyen filmek lesznek? A konkrét filmekről a mindenkori moziműsorból lehet tájékozódni – a filmek nagy része 12, illetve 16 éven felülieknek szól, tehát teljes mértékben a felnőtt közönségnek szánt vígjátékok vagy romantikus játékfilmek –, az első alkalommal, szeptember 20-án tuti, hogy az Audrey Tautou főszereplésével készült Mosás, vágás, ámítás látható. Némi puki, gyermekzsivaj, kacagás közepette.

A babás vetítés minden csütörtökön 11 órakor kezdődik. Csak a felnőtteknek kell jegyet váltani, amely 800 forintba kerül. A vetítéseket csak 1 év alatti gyermekkel lehet látogatni, és egy gyermekkel maximum két felnőtt érkezhet.

Hiszen - általában - azért a baba-készítéshez is ketten kellenek.

Szerző: Mediafika  2012.09.17. 15:15 Szólj hozzá!

Címkék: mozi gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr354783534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása