Hogyan lehet, de tényleg, a 16-os vonalán állva, egy védekező játékosnak középre fejelni a labdát, bazmeg. Hogyan? Már Ödi bácsi is megmondta a Népligetben anno, bármit, csak ezt az egyet ne. És megteszi. Felér az öngóllal.

Aztán ziccert egy az egyben a kapussal szemben kihagyja, elgyurcsányozza, ahogyan kell, aki meg már röhögve állítja sátrát és majszolja apró kis cukorkáit. Mert az elő regisztráció is egy olyan magas labda az ellenzéknek, amiből jól, hát, ha akar se tud kijönni a kormány. A védelmünk a hollandok ellen, semmi, egy zérómorféma. Védekezni nem védekezne Varga úr sem, szüljön gyereket, ne megvalósuljon, azt a pofon is kevesebb lesz.

A futás sem megy a drága magyar futballistáknak, kb. harminc éve nem sikerült megtanulni egy kicsit edzésben lenni. (A mai napig a fülünkben csengenek Telek Manci szavai, amit talán a Nemzeti Sportnak adott: minek fusson, teljesítsen többet, ebben a bajnokságban ez bőven elég…) Szóval kicsit lassan kapcsolunk, lassúak vagyunk, hát Biszku úr is simán elüldögélhetett múltján rágódva a kandalló mellett, amíg előállították. Szép nemzetközi beégés az 1:4, ennél nagyobbat csak a baltás ügye csattant a kapufán. De majd mindenki kimagyarázza a tévében, rádióban.

Fejben nagyon elfáradtatok, de nagyon. Most lehet leszűrni, újragondolni, újraépíteni. A nulláról, már megint. Csak kezd ez már fárasztó lenni.

Szerző: Mediafika  2012.09.12. 12:30 Szólj hozzá!

Címkék: politika foci

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr854772401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása