Gondolta volna? A politikus is ember, és olykor előfordul, hogy gyermekei is vannak. Sőt, nyáron melege is lehet, ahogyan gyermekeiknek is. Így egy szép meleg napon a fideszes Rogán Antal és családja „úgy döntöttek, hogy belülről hűtik le magukat, s elmentek fagyizni. Sikerült egy olyan cukrászdát találniuk Budapesten, ahol a nagy melegben a gyerekeknek nem a tűző napon kellett aszalódniuk.” A Blikk követte őket, és rendkívül érdekes cikket közölt az izgi kalandról.

Az árnyékos játszótér fontos szempont volt nekik, mert ahová járni szoktak, ott egy csepp árnyék sem volt. A kicsik viszont megszokták, hogy minden délután játszótérre viszi őket Cecília, Rogán Antal felesége. Ráadásul a nagyobbik fiuk, Dani (3,5) először saját maga mehetett el a pulthoz fagyiért. Az egygombócos eperfagyi kevésnek bizonyult, és szemet vetett édesapja édességére.

– Régen ettem már fagyit, és egy gyümölcsös fagylaltkelyhet rendeltem magamnak – mesélte a Blikknek Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője. – Daninak egyből megtetszett, és kiette belőle a gyümölcsöt.

A másik Rogán kisfiú, Áron (8 hónap) csak messziről nézte bátyja nyalakodását, ő még jó ideig nem ehet fagylaltot. A Belváros polgármestere reméli, hogy egy-két év múlva mindenen, így az ő fagylaltján is megosztoznak.

Emlékezetes volt Rogán Antal szereplése a Jóban Rosszban sorozatban, igaz, régen volt. Kellett egy kis pr-cikk már, oké, de valami mélyebb tartalommal is meg lehetett volna talán tölteni.

Így kicsit csöpögős lett.

Ha tetszett a cikk, tessék lájkolni a Facebook oldalunkat! És tessék szavazni a Médiafikára a Goldenblog versenyben!

Szerző: Mediafika  2012.08.27. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: celeb politikus hír napilap rogán

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr34734516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása