Igencsak aktív a Facebook-on a híres haditudósító, műsorvezető, leleplező riporter. Naponta több képet, infót oszt meg magáról a közösségi hálón, persze elsősorban önmagát reklámozza, műsorait, annak készítésének folyamatait, családi életképeket. Ezzel nem is lenne, nincs is baj, szíve joga, sőt, valószínűleg az őt kedvelőket érdekli is, hiszen ahogyan a költő mondja, "lájkolják ezerrel".

tvrtko_facebook.jpg

Most viszont egy olyan képet töltött fel, ami valamiképpen sántít, ezzel a megjegyzéssel: "Nézzed már: a Magyar Televízió horvátul írta ki a nevemet! Hvala lijepo!" Örülünk mi is, a bibi csak az, hogy ez azért nem mostanában lehetett, és nem csak a kevesebb ráncra gondolunk a szemek alatt. A Magyar Televízió (és a közmédia) logója ugyebár megváltozott, és a képen, hát igen, a régebbi szerepel. A bejegyzés pedig azt sugallja, mintha mostanában esett volna meg ez a történet. Szerencsére azért Tvrtko nem szomorú emiatt, mármint hogy horvátul írták ki a nevét ("Nem vagyok szomorú, sőőőt....").

Szóval a hír igaz, csak nem túl friss. Talán ezt is érdemes lett volna közölni.

Szerző: Mediafika  2012.08.24. 12:35 1 komment

Címkék: celeb m1 facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr964729415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niurka (törölt) 2012.08.25. 01:19:35

Irritáló ez a majom. Ha horvát nevet választ, akkor miért csodálkozik, hogy horvátul írják ki a nevét?
süti beállítások módosítása