Jön, mint az iskolakezdés. Mármint az IQ-harcos Cristofel, vagy ki a görcs. Ugyebár Fluor Tomi beszólt neki híres slágerében, vagy milyében. A valóságshow-hős a Mokkában elmagyarázta, ezzel – márminthogy „Jön, mint az iskolakezdés” – azt akarta mondani, hogy legújabb slágere nagyobbat fog ütni, mint Fluoré. Igen.

Kárász, nem igen értette, mi is történik itt. Illetve értette és alázott is, nem mintha szerencsétlen valósághős ne érdemelte volna meg. Cristofel megmondja a frankót, ő legalább is úgy véli, és „tovább csinálja munkásságát”. Jön nemsokára zenéje. Milyen stílusban? „Paradicsom, paprika, rap, dance, minden, ami kell. ”Második száma szerinte tarolni fog. Kemény csávó.

Kárász kezd lassan kikészülni, nem is igen hisz a szemének. Alázza is szerencsétlent. És még ha igaza is van, egy műsorvezetőnek ezt talán már nem lehetne megtennie. Szóljon be, tegye helyre a csávót, és vágás. Keverjék le, és szevasz. De a műsor rendezője, a műsorvezetők nem ezt csinálták. Még kicsit alázták a csávót, engedték, hogy még nagyobb hülyét csináljon magából.

A nézettséghez pedig ez is kell. 

Szerző: Mediafika  2012.08.21. 19:15 Szólj hozzá!

Címkék: zene tv2 celeb tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr244724630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása