„A szerbiai Vajdaságba költözött Bakács Tibor a családjával. Az utóbbi időben csak szalámitolvajként emlegetett kritikus nem bánja önkéntes száműzetését. Örül, hogy kisfia már szerb állampolgár” – tudhatjuk meg a borsonline.hu jóvoltából.

A szalámilopás után pénzbírságra ítélték, de rádiós műsorvezetőként sem tudott dolgozni, színházából is kényszerszabadságra küldték. A Bors aztán feltette a nagy kérdést: miért költözött el. „Hogy mi volt az oka? Na ne, ez nagyon komolytalan. Én szalámit loptam, nem tud róla? Kinyírtak. Ne szórakozzon már velem! Ráadásul a média vastagon benne volt! Én befejeztem itt ezt az egészet!” – válaszolta.

De mint kiderült, azért van még benne küzdőszellem, ugyanis: „Na, gyere te köcsög! (sic!) – kiáltotta, majd teljes erejével visszaütött, amikor a magyar önvédelmi küzdőrendszer instruktorai rajta mutattak be néhány fogást.” Veretes.

Azért aki politikai szerepet vállal, keményen kritizál, aztán keményen kritizálják, talán önmaga is tehet egy cseppet arról, hogy így alakult a sorsa. Nem csupán a média volt benne vastagon. Hanem Settenkedő is. Vastagon szeletelve.

Szerző: Mediafika  2012.08.03. 14:40 Szólj hozzá!

Címkék: média politika hír újságíró bűn

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr534694075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása