mdtv_reszlet.jpgÖmlik a sport az olimpiáról, rágjuk a körmünket, szurkolunk, izgulunk, hajrá magyarok. Csak közben a hajunkat tépjük, mert a MinDig Tv spotjától már kezdünk teljesen megőrülni. Szinte. És szerény közvélemény-kutatásunk alapján ezzel így vannak a kisiskolások, a középkorúak és a nyugdíjasok is. Meg a macska.

Mert az oké, hogy támogatja a cég a közvetítést – azért akadnak mások is –, de hogy szinte minden egyes kapcsolásnál, helyszínváltásnál be kell nyomni a spotot, enyhén túlzásnak tűnik. Na jó, nem csak enyhén.

Szerény véleményünk szerint ez a folyamatos mindigtévézés már inkább árt a cégnek, mint használ. Lehet, hogy emlékezni fogunk a nevére, de a közeljövőben bárhol meglátjuk ezt a kis gnóm figurát, ökölbe szorul a kezünk.

Az egyébként az elején még vicces volt, hogy a kiscsávó ráadásul karddal csapkod. Ha már aranyérem. De csak az elején volt vicces.

Azt meg csak zárójelben tesszük hozzá, hogy a spotban (amit a világhálón nem leltünk, de szívesen várjuk a linket) a közmédia régi logói szerepelnek.

Minőség Őrület, havidíj nélkül.

Fotó: MDTV sajtóhirdetés-részlet

Szerző: Mediafika  2012.07.31. 14:00 2 komment

Címkék: reklám sport tévé kommunikáicó

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr694688637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.07.31. 14:34:38

Olimpia ide vagy oda, Risztov Éva felkészítő edzőjének, Garádi Géza szakosztályvezetőnek mennie kell Debrecenből, mert kitették.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2724_sportuszoda_lecserelik_az_eddigi_kegyeltet

Flankerr 2012.07.31. 15:53:27

Megoldásként kitaláltam az Olimpiálás nevű ivós játékot. Valahányszor meglátod ezt a spotot, egy pohár sör. Áruházas, bent alvós reklám 1 pohár bor, Rudolf Peti )ami zseniális) egy feles.
Jó szórakozást..:)
süti beállítások módosítása