Legyen már végre vége az unalmas politikus-ömlengéseknek, interjúknak! Íme egy példa, hogy másképpen is lehet. És sokkal hatékonyabb, az úgynevezett üzenet sokkal több helyre elér. Maximum hülyét csinál magából az ember. Akarjuk mondani, politikus.

Mint arról a Blikk is beszámolt: „Craig Emerson kereskedelmi minisztert az arrafelé slágertémának számító szénadóról faggatta egy újságíró. A dél-afrikai acélgyártás egyik fellegvára, Whyalla kapcsán kérdezték, amelyet az ellenzék szerint tönkretehet az adótörvény. Amikor a kormánytagot szembesítették ezzel, Emerson minden előzetes figyelmeztetés nélkül dalra fakadt.”

Hogy mennyire volt spontán, és váratlan, azt hagyjuk, de azért érdekes kommunikáció. Szóval drága magyar politikus urak és hölgyek íme, a követendő példa. Ha Feri tudott táncolni, az énekléssel is meg lehet próbálkozni.

A produkció a világhálón gyorsan elterjedt, már persze kedves mémek, paródiák is készültek belőle. Íme a klasszikus, Hitleres változat.

Szerző: Mediafika  2012.07.04. 16:30 Szólj hozzá!

Címkék: zene politikus hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr174629317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása