bumerang_logo.jpgÚgy tűnik, a Neo FM elvérzik, tartoztak, nem fizettek, kaptak kis haladékot, de annyit mégsem, a hirdetők állítólag megfenyegetve, hogy náluk aztán aki hirdet az. Meg a minisztériumok, állami szervek sem náluk hirdettek, hirdetnek, hanem a konkurenseknél. Közben a legtöbben úgy tűnik, a Bumeráng miatt aggódnak. Hogy vajon hol és miképpen is folytathatja a Boros-Bochkor páros, arról is születtek már különböző elméletek. A Blikk szerint szakítanak is, jaj. De lehet, hogy mégsem. A leginkább érintettek a Facebook-on ugyanis a következő nyilakozatot, vagy mit, tették.

"Sziasztok! Pici türelmet kérünk, nem szeretnénk félinformációkkal vagy gyorsan változó hírekkel elétek állni. És nem szeretnénk túl sokat kommunikálni itt sem, mert az elmúlt napokban kiderült: sok újságíró belekapaszkodik a mondandónkba és kicsit vagy nagyon elferdítve adja tovább. :-(
Amint lesz vállalható, megosztható hírünk, természetesen Ti tudjátok meg először.
És remélem elhiszitek: most sem a lábunkat lógatjuk, hanem dolgozunk a háttérben a "hogyan tovább"-on...

Szóval sokat nem tudni, csak hogy dolgoznak az ügyön. Dolgozzanak? Vagy elég volt? Vagy inkább harcolniuk kellene a Neo FM-ért?

Szerző: Mediafika  2012.06.22. 16:00 Szólj hozzá!

Címkék: rádió celeb hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr524604944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása