Újra nemzeti konzultáció indult, hogy mennyiért, majd megmondja a Népszabadság, hogy mennyire fasza lesz, kielemzi a Magyar Nemzet. Újra szemezgettünk egy hír különböző tálalásaiból. Az elején a nyalósok, aztán a gecizősök. A végére még az is kiderül: a konzultációval az éhező gyerekek is jól járnak.

A munkahelyteremtésről is lehet véleményt mondani (mno.hu)

A tervek szerint kedden kezdik kiküldeni az új nemzeti konzultáció kérdőíveit, amelyeken tizenhat kérdés szerepel. A kormány ezúttal gazdasági ügyekben, elsősorban a munkahelyteremtéssel összefüggő kérdésekben kéri ki az emberek véleményét.

 "Viktor üzent neked!" (zipp.hu)

Napokon belül megkaphatjuk az új nemzeti konzultáció kérdőíveit. A kormány ezúttal gazdasági ügyekben, elsősorban a munkahelyteremtéssel összefüggő kérdésekben kéri ki az emberek véleményét.

 "A kormány ráébredt, hogy ég a ház" – vélemény (napi.hu)

Költségvetésről és adókról nem lehet népszavazást tartani − nemzeti konzultációt viszont igen. Ismét a néphez fordul a kormány.

Orbán terve: munkahelyteremtés adókkal (nol.hu)

Konzultáció – A miniszterelnök hosszabb távon terhelné a szolgáltatókat

A bank- és a válságadók, vagyis a távközlési, az energetikai és a kereskedelmi cégek különadója tartós fenntartásának lehetőségéről beszélt az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Orbán Viktor.

Kormányzati hazudozásból nincs deficit (nepszava.hu)

Brüsszel a hibás, amiért a válságadókat át kell keresztelni és más néven bevezetni - jelentette ki ma a kormányfő, aki ezzel megelőlegezte a nemzeti konzultáció eredményét, ahol a válságadók fenntartásáról fogják kérdezni az embereket.

2 éve kormányoznak, ma újabb egymilliárdot dobnak a kukába (atv.hu)

Megkezdődik a negyedik nemzeti konzultáció, várhatóan egymilliárd forintért. Az összeget senki sem tudja biztosan. A Vegyipari szakszervezet azt kéri: küldjék el nekik a levelet, mert a papírt újrahasznosítják és éhező gyerekekhez juttatják el a pénzt. Egyébként pont ma két éve van kormányon Orbán Viktor.

Orbánék már előre kitöltötték a nemzeti konzultációs totót (hvg.hu)

A gazdasági konzultáció kérdőíveit ugyan még csak kedden kezdték kézbesíteni, de a kérdések alapján úgy tűnik, a kormány előre tudja, mit akarnak a magyarok, és inkább önigazolást, mint valódi válaszokat vár. Az eddigi történesekből azonban sok esetben nyilvánvaló, hogy a kormány már elindult egy irányba.

Gyerekeket lakatnak jól Orbán leveléből (újabb nol.hu)

Éhező esztergomi gyerekeket lakatna jól a legújabb konzultációs levél árából a vegyipari szakszervezet, ezért kéri: ha a címzettek nem kívánnak válaszolni, az újrahasznosítás érdekében juttassák el a küldeményt a VDSZ-hez.

Szerző: Mediafika  2012.05.29. 22:31 Szólj hozzá!

Címkék: politika szemle hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr54553891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása