Fanyalogtunk már mi is a Filmmúzeum kínálatát látva, valószínűleg azért nem csak ennek köszönhetően nevet és így feltehetőleg profilt is vált a csatorna, valószínűleg júliustól. Ahogyan a Zone Romantica is. A Filmmúzeum feltehetőleg Film Mania lesz, míg a Zone Romatica pedig Film Café. „A Filmmúzeum esetében a névváltást indokolta, hogy már nem csak régi filmeket adnak, a Zone Romantica esetében pedig az ösztönözhette a változtatást, hogy a nézettség terén nem teljesített túl jól a csatorna” – írta az mmonline.hu

Változik tehát a Zone Romantica is. Május elején közleményükben még azt írták: Május 2-től a Zone Romantica a UPC Direct Light csomagjában is fogható. A Chello Central Europe Zrt. által működtetett csatorna így már több mint 2,2 millió magyarországi háztartásban elérhető. Málnay B. Levente, a Chello Cental Europe Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Nagyon örülünk, hogy létrejött ez a megállapodás a UPC Directtel, és a csatornánk bekerült a UPC Direct Light csomagba. Célunk, hogy a Zone Romantica minél szélesebb körbe jusson el, az idén további beruházások és változások várhatóak a csatornával kapcsolatban. A Zone Romantica a legnagyobb forgalmazók nőknek szóló legsikeresebb filmjeivel, sorozataival igyekszik a nézői igényeket kielégíteni.” Tehát további beruházások és változások várhatók, ahogyan olvasható volt már korábban is.

A hír mi is meg tudjuk erősíteni, és hamarosan újabb infók jöhetnek, ahogyan a gyárban már természetesen készülnek az új logók is.   

Szerző: Mediafika  2012.05.29. 11:45 Szólj hozzá!

Címkék: tévé filmmúzeum hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr804552615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása