Friderikusz Sándort és a Legyen Ön is Milliomos!-t a nyári szünet után az RTL2-es csatornára száműzik. "A Vasárnapi Blikk információi szerint októberben kezd Friderikusz Sándor a kis RTL-en, ahol borítékolhatóan kisebb lesz a műsor nézettsége, mint a főcsatornán, ám ezt ellensúlyozza a gyengébb konkurencia, és az a tény, hogy ő lehet az induló csatorna egyik arca." Hurrá.

fridi2.jpg

Szegény Fridi szerdai küzdelme olykor egyébként is elég szánalmas volt. Korábbi posztunk itt. Persze nyilván nem akarja az RTL szórni két marokkal a milliókat a versenyzőknek, ezért mintha egyre inkább arra buzdították volna az egykori showmant-t, hogy próbáljon meg minél többet dumálni. És ezt sajnos nem kellett volna. Próbált poénkodni, ami a legtöbbször elég gyengére sikeredett, amit csak még jobban kiemelt az idétlen háttérkacaj, meg a még idétlenebb beépített humán tapsoló- és röhögő-gépek. Többször fikázta a kérdéseket, azok összeállítóit is, szegény versenyzők néha próbálták követni Fridi kicsapongásait, de nem mindig sikerült nekik. Olykor már mintha nehezebb lett volna személyével megküzdeni, mint magával a kérdésekkel.

Hogy ő lenne az induló csatorna egyik arca? Ezt azért jó lenne megúszni.

Fotó: Rtl

Szerző: Mediafika  2012.05.28. 22:19 Szólj hozzá!

Címkék: rtl fridi

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr764551707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása