Papa, kezdődik! Illetve szerencsére folytatódik. Mai hírek szerint az MTVA – mint az már korábbi közleményéből is kiderült – pénzt szedne azon vendéglátóipari egységektől, amelyek kivetítőn nyomnák a 2012-es labdarugó Európa-bajnokság meccseit, illetve a későbbiekben az olimpia eseményeit. Az utolsó falusi kiskocsmától a nagy sport pubokig.

A pártelnök nem csak elméletben tudja

Az adok-kapokba beszállt az MSZP is. „Felháborító, hogy az embereket az élet minden területén nyomorgató kormány a kulturális- és szórakozóhelyek bezárása után a labdarúgó Európa-bajnokság élményét is le akarja nyúlni. Az Orbán-kormány az általa alapított, és csak az idén 65 milliárd közforinttal támogatott MTVA-val először megvetette a foci-Eb közvetítési jogait, majd most különadót vetne ki nyilvános vetítésekre. (…) Miközben a hatalom soha nem látott támogatásban részesít egy olyan állami médiaszolgáltatót, amely nézhetetlen és nézetlen szappanoperák és vetélkedők előállítására költi a milliárdokat, az adófizetők pénzéből vásárolt közvetítésekből is dupla hasznot akar hajtani” – szól a közlemény.

Biztos, ami biztos a párt egy nagylelkű ajánlattal is élt: a Jókai utcai pártszékházban bárki megnézheti majd a meccseket, és lehet, hogy a későbbiekben majd kisebb pártirodák is csatlakoznak.

Nézze a meccseket sörrel a kezében, kivetítőn, ingyen, Mesterházyval, Tóbiással anekdotázva!

Szerző: Mediafika  2012.05.23. 16:14 Szólj hozzá!

Címkék: politika sport hír közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr474541158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása