Tényleg olyan jó, amikor hetilapok, napilapok, újságírók a másik oldallal viaskodnak. Nyilván mindig ennek – annak – van igaza.

A legszebb a számháborúsdi – igaz, ez kevésbé költői – szokott lenni, ezeket a igazán élvezetes olvasgatni, fikázni. Hány millióan voltak itt, hány pár százan ott. Ketten fütyültek, de legalább öten rágyújtottak.

Mostan a Nol.hu számmisztikájának megfejtésére, leleplezésére vállalkozott az mno.hu. Álmodik a Népszabadság: 8 százalékon a Fidesz című cikkükben leplezik le az álságos komcsikat, liberál-bolsevistákat, hogy mennyire nem tudnak összeadni, kivonni, kivel mit osztani, szorozni. „Sajátos értelmezését adta a Népszabadság internetes oldala a vasárnapi dunaújvárosi időközi választásnak, ahol a Fidesz jelöltje a voksok 41 százalékával diadalmaskodott. A balliberális lap szerint a kormánypártok csak 8 százalékot kaptak, míg az átlagosnak tekinthető 20 százalékos részvételt érdektelenségnek nevezték” – olvasható.

A Népszabi szerint „a szavazásra jogosultak mintegy nyolc százalékának támogatásával a Fidesz nyerte az időközi önkormányzati képviselőválasztást Dunaújvárosban”. Így lett – írja már a Magyar Nemzet – „a 41 százalékos kormánypárti eredményből nyolc százalék, amely mindenképpen innovatív megoldás”.

Még sok ilyet szeretnénk!

Szerző: Mediafika  2012.05.15. 12:25 Szólj hozzá!

Címkék: politika napilap újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr64509491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása