Vannak fontos hírem ám a távoli Spanyolhomban is. Mondjuk a here ottan mintha jobban középpontban lenne, főleg bikaviadalok után. Bikaherepaprikás, fincsi, mi?

"Egy neve elhallgatását kérő spanyol férfi éppen Madrid külvárosában sétált, amikor belecsapott a villám. Szerencsétlenségére/szerencséjére a heréibe, majd a bal lábán át távozott. A férfi eszméletét vesztette, fia értesítette a mentőket - számolt be róla az El Mundo", olvasható a Borsonline.hu-n.

"A férfi miután kórházba került többféle vizsgálaton is átesett. Az orvosok megkönnyebbülve jelentették be, sem a szíve, sem az agya nem károsodott."

Hihetetlennek tűnik, de igaz. Sőt, mivel annyira fontos, érdekes bulváros volt az eset, sajtótájékoztatót is tartottak róla. Érdekes kérdések özöne hangozhatott el ott. 

Mondhatnánk kemény eset, de lehet, hogy már nem is annyira.  

 

 

Szerző: Mediafika  2012.05.06. 20:41 Szólj hozzá!

Címkék: média hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr204492091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása