A Nemzeti Múzeum biztonsági őre igencsak lefárasztotta a jobb napokat is megélt Friderikusz Sándort a szerdai Legyen Ön is Milliomosban. Le is trollozta, kifejtette: „Maga tényleg zsibbasztóan hat rám”. Az úriember érdekesen vicces volt, azért a mögé beültetett kamutapsolók és nevetők már másfél perc után igencsak idegesítők voltak. Azért az sem biztos, hogy túl korrekt lett volna Fridi az úrral, ahogyan alázta.

milliomos.jpgMár éppen süllyedtünk volna el a fotelban, amikor megjelent az új játékos, Kovács M. Veronika. Fridi meg is említette, hogy olyan ismerős a neve: gyorsan ki is derült, a Klubrádió munkatársa, Bolgár úr mellett is rendszeresen dolgozik. Megbeszélik. Itt még csak egy kicsit gyanakodtunk: nem e valami fondorlatos termékelhelyezésről van szó.

Az RTL Klub oldala (a fotó is innen) így számolt be a műsorról: „Másodikként Kovács M. Veronika ült a versenyzői székbe. Rádióriporterként dolgozik, cukrásznak tanul, esténként pedig snookerezik. Veronika játéka elején elmondta, ha másfél milliót nyerne, megkérni párja kezét. A hetedik kérdésre rossz választ adott, ezért csak a garantált 100 ezer forintot vihette haza. Sajnos így elmarad lánykérés, de reméljük, ami késik az nem múlik.” Reméljük.

Mire azonban a hölgy néhány válaszon túl volt, (sárga tengeralattjáró, pamut, Párizs, miegymás), a Klubrádió neve valahogyan újra és újra előjött.

Fridi még olyasmit is mondott: „A Klubrádió egy közszolgálati rádió, nem bulvár”. Ami ugye baromság, hiszen sok mindennek nevezhetjük, de közszolgálatinak aztán tuti, hogy nem közszolgálati.

A hölgy telefonos segítségként (hogy, hogy nem) egy Klubrádiós munkatársát hívta fel.

A műsor végén fel volt ugyan tűntetve, hogy a műsorszám termékelhelyezést tartalmazott. De. Ez baj? Nem baj? Hogy a frekvenciáért küszködő Klubrádió ilyet bevállal? Vagy éppen az RTL Klub? Az RTL ebből nem jöhet ki inkább "politikai értelemben" rosszabbul? Vagy csak „véletlen” termékelhelyezés volt?

Telefonos segítséget kérnénk.

Szerző: Mediafika  2012.05.03. 10:29 Szólj hozzá!

Címkék: reklám rádió rtl tévé fridi

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr614485941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása