Az Erzsébet téren értek földet a Star Wars-klónok, sok rajongó valószínűleg a fejéhez, p(e)ace-makeréhez kapott: na, most már tényleg vége. Aggodalomra semmi ok, csak egy jobban sikerült PR-akció, Budapesten. 

clonewars_tcm_k.jpg

"A Cartoon Networkön látható Star Wars: A klónok háborúja 4. évadjának indulása alkalmából hatalmas, összesen hetven négyzetméteres három dimenziós aszfaltfestmény készült az Erzsébet térre. A kép a közkedvelt animációs sorozat egy víz alatti jelenetét ábrázolja - a 'vizes tematika' a sorozat egészére jellemző lesz; a jelenetek jelentős része a víz alatt játszódik. Ez a vizuális újdonság ihlette meg a magyar alkotókat, a Suppré-Neopaint alkotócsoportot is, akik az urban art népszerűsítésének jegyében számos graffiti fesztivált és street art kiállítást valósítottak meg - ők jegyzik többek közt a Nemzeti Színház tíz éves fennállására készült hatalmas falfestményt is. A Star Wars: A klónok háborúja aszfaltfestmény közel harminchat óra alatt készült a járókelők szeme láttára, a végeredmény a képen látható, kültéri festékkel készült három dimenziós alkotás, amely a tükörsima felületen a térhatás illúzióját kelti."

Nem szerencsétlenkedő, az előtte-utána lévő műsorokat is nézettsében lehúzó Marlakók jöttek hát el, hanem Lucasfilm animációs sorozatának, a Star Wars: A klónok háborúja 4. évadja érkezik, érkezett a Cartoon Network-re, április 9-től esténként lehet szurkolni.

Szerző: Mediafika  2012.04.10. 10:56 5 komment

Címkék: reklám sorozat tévé tcm animáció

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr154375367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Bubó 2012.04.11. 10:52:00

ez nagyon szánalmas megmozdulás volt...

mediafika.blog.hu/2012/04/10/lehet_reszegezni_de_auth_magda_tenyleg_rosszul_lett/fullcommentlist/1#c16340430

egy nagyon értékes kommentemet amit begépeltem, elvesztettem...

tudod kivel szórakozz... írsz egy posztot "RÉSZEGGEL" a címében, felnyalod index címlapra és csodálkozol, hogy kommentelnek...

szerintem a smitpaliság csúcsa ha az egészs stáb részegen bemegy dolgozni és nem vállalva a következményeket sunyiznak és hazudgálnak...

sötét rákosi kori médiát csinálsz... buta fideszszekértoló vagy...

álljanak ki... bocs ittasak voltunk lemondunk kirúgják őket stb...

ja hogy ezek a hitvány kiráji tvs fidesz seggnyalók nem tudnának sehol "érvényesülni" ? nincsen szakmai tehetségük? emberi tisztességük? ezekkel csak a fides álami szférában lehet boldogulni.... ???!!!

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.11. 13:47:18

HÉ!

Milyen dolog az, hogy ha neked nem tetsző dolgot írnak egy poszthoz, akkor zárolod?!

Csak nem millás vagy te is?
Csak másra vonatkozik a sajtószabadság, rád nem??

golyóstroll 2012.04.11. 13:48:46

háháhá!

Leszeded köcsög, mert nem tetszik??

és ezt így mégis hogy?

Lencsés anyuka 2012.04.11. 13:50:33

Ezek szerint mégis csak részeg volt!

dr. Bubó 2012.04.11. 19:56:28

@A Spanyol Inkvizíció: @golyóstroll: @Lencsés anyuka: qva primitív dolog... nagyon sajátos értelmezése a sajtószabaccságnak és a véleményszabaccságnak...

gondolat szabaccság van... mindenki szabadon gondolhatja ugyanazt mint a posztoló...

mekkora kretén... rohat fidesznyik idióta... soxorosan öngólt lőtt... (hüje) smitpali szint ez...

a seggnyaló kiráji média seggétnyalni... már az első seggnyaló sor sem ember, de ez a második már csúszómászó szint...
süti beállítások módosítása