Beköltözött a Való Világ 7 villájába Schmitt Pál, otthagyva a Sándor Palotát. "Elegem volt már, hogy bármikor hazavisz a limo, a palotám előtt sátrakban laza LMP-sek szívják a gandzsát, és a kamerák kereszttüzében én nem ülhetek közéjük. Pedig szerintem jól eldumálnánk, szívesen adnék nekik tanácsokat, hogyan is írják szakdolgozataikat, phd-jukat. Ebben igazán van tapasztalatom" - fejtette ki a Köztársasági elnök.

Schmitt nem először vesz részt a Való Világban. Évtizedekkel ezelőtt milliók láthatták, ahogyan olimpiai érmeket vehet át, illetve világbajnokaságon is kétszer állhatott a dobogó legfelső fokán. "Ennél többet sportoló nem kívánhat" - mondta.

A második évadban az Astoria, illetve a Hungarhotels Szálloda és Vendéglátóipari Vállalat láncolatában ügyködött, irányított, némi gastroreality-t is bemutatott, Gordon Ramsay-t megszégyenító módón alázta séfjeit. Borravalót mindig elfogadott. "Csak az a kurva francia krémes fogyott el mindig a nap végére, a vendégek az zabálták a legjobban. Pedig a vaníliás karika mellett az a kedvencem".

A VV3-ban újra a sport került előtérbe, a mára kissé leharcolt Népstadion vezetését bízták rá. "Tök király volt, előfordult, hogy a haverokkal éjszaka felnyomtuk a reflektorokat, és tizenegyesrugó-bajnokságot rendeztük. Én mindig jobbra lőttem, félmagasan. Mindig betaláltam".

A negyedik szériában nagykövetként teljesített szolgálatot a kamerák kereszttüzében. "Imádtam Madridot. Azt hiszem, nem kell magyaráznom: telt, sötéthajú lányok, fiesta, malagabor. Aztán jött Svájc. "Kimértebbek, de minden a helyén van. Néhány bankot is meglátogattam, jól jöhet az ismerettség még később."

A VV5-ben a MOB -és NOB-béli tevékenységeit szurkolhatták végig a kedves nézők, és szavazhattak napestig. "Te, ott aztán akad néhány kujon. Egyikük-másikukhoz képest Dominique Strass-Kahn kis kamasz álmodozó."

A Való Világ hatodik felvonásában politikusi karrierje rajzolódott ki, szépen lassan Köztársasági elnök lett. "Szívesen aláírok mindent, kisvendéglőkben is rendszeresen hagyok egy-egy üzit a vendégkönyvben. Úgy érzem, szeretnek a zemberek. Legszívesebben lemásolnám magam néhány példányban, hogy egyszerre több helyen is jelen lehessek. 

Tehát következik a hetedik évad. "Ez egy kemény menet lesz. Megígérem, ezúttal sem fog senki unatkozni. A jog területén próbálom ki magam. Nem perelek, de azért néhány dolog rosszul esett. Sportoló voltam, vagyok. Mindig felállok. Jön a második félidő, törlesztek. A NOB-ban ott ülnek a cimbik, senki nem állíthat ki."

"A hetedik te magad légy."

*

UPDATE: A hetedik évad nem jogi reality lesz, oktatásügyi.

Szerző: Mediafika  2012.04.02. 10:59 Szólj hozzá!

Címkék: média fordítás celeb politikus

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr474355622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása