Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nap eseménye - pár óra múlva mindenhol vezető hír lesz -, hogy ma áll újra bíróság elé Damu Roland "erőszakos közösülés, súlyos testi sértés kísérlete és személyi szabadság megsértése miatt". Több portál élőben tudósít, jeeeeeee.

Előtte még azért - egyes meg nem erősített információk szerint - együtt látták suhanni Stohl Buci autójában tegnap éjszaka Damu Rolandot. Egy neve elhallgatását kérő informátorunk szerint látták őket egy belvárosi, nyóckeres téren, amint tiszta tűért mentek, majd belőtték magukat. Buci még lenyomott egy dobozos sört, majd autóba szálltak. Damu a verda ablakát letekerve, nyomdafestéket nem tűrő hangon ordíbált ki a buszmeállóban álló, megszeppent lányoknak. Akik, amikor rájöttek ki is ő valójában, együttérzően, jóban-rosszban a távolódó, kissé kacskaringósan haladó négykerekű után mosolyogtak.

Az éjszakát egy ismert, K. téri klubban, lenge öltözetű lányok társaságában, némi pezsgő-fröcsögés közt töltötték. Egy retorzíótól tartó, egy szál bőrtangában felszolgálóként készségesen dolgozó, kacsaszájú alkalmazott megerősítette: valóban ott járt két ismert ember, akiket valahol, valamikor már látott a tévében. A nevükre nem, csak méreteikre emlékezett. Aztán már arra sem.

Buci reggel fékcsikorgatva állt meg a bíróság előtt, majd az erősen bambán néző Damunak kinyitotta az autó ajtaját. "Have a nice trip" - kiálltotta neki, majd a maradék, a pénztárcájában szétszóródott, gyanús fehér port felszívva a gázra lépett.

Persze mindez kamu. Csak az nem, amit feltehetőleg Damu, és korábban Stohl tett. Igaziból. Vagy nem. De vezető hírnek jó lesz.

Szerző: Mediafika  2012.03.20. 10:06 1 komment

Címkék: média tv2 celeb rtl színész szex drog hír stohl damu

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr234327741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2012.08.14. 15:10:15

HMM. EGYÁLTALÁN NEM TŰNIK KAMUNAK EZ A HÍR. :)
süti beállítások módosítása