1. Újabb étteremlánc húzta le a rolót

"Bezárt Magyarország első gyorsétteremlánca, az egyetlen tagból álló, Váci utcai Gusto Burger. A tulajdonos új helyszínen újranyitást tervez" - írja a napi.hu. Átvette az index.hu is. De milyen lehet egy egyetlen tagból álló gyorsétteremlánc? Szerkesztő még lehet, hogy bóbiskolt, az olvasószerkesztő, még a második kávéja előtt lehetett, itt is, ott is. Elég gusto.

2. Én nem tudom...

"Én nem tudom, miért nevezik a szökőévet szökőévnek. Nyilván megtudhatnám, ha utánanéznék, de inkább maradok jóleső tudatlanságban, ami bizonyos elmélkedésre ad alkalmat." Vetette papírra a mai Magyar Nemzetben Kristóf Attila Én nem tudom... című, jobb napokat is élt sorozatában. Végül is tényleg, minek egy újságírónak utána néznie, olvasnia annak, amiről ír? Megírta, legurított egy pohár csopaki olaszrizlinget és a havi flekkminimum kipipálva.

Szerző: Mediafika  2012.02.28. 11:25 Szólj hozzá!

Címkék: napilap napifika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr594219658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása