"Decemberben is a Cartoon Network bizonyult Magyarország legnépszerűbb gyermekcsatornájának a 4-14 éves gyerekek körében. A csatorna 12.3 százalékos közönségarányt szerezve megelőzte a gyermekműsorokat sugárzó két legnagyobb versenytársát. (A Disney csatorna 12.2, a Minimax pedig 9.8 százalékot szerzett ezidő alatt. - A Disney és a Minimax még nem adott ki önmagát feljebb tornázó adatot. Szóval akkor lehet, hogy CN által küldöttek tényleg így vannak. Legalábbis még nem kezdődött el a számháború, ahogyan a nagy kereskedelmi csatornák, még inkább rádiók - Neo vs. Class FM - esetében szoktak volt lenni...)

Az olyan humoros és akciódús sorozatok, mint a Ben 10, a Kalandra fel! vagy a Gumball csodálatos világa méltán nyerték el nézettség-vezető pozíciójukat a  Cartoon Network-ön. A Gumball csodálatos világa, a többszörös díjnyertes új, sorozat, amely a nem mindennapi Watterson család mindennapjait mutatja be, és egyedi látványvilágot teremt a 2D, 3D és élő képek ötvözésével, jelentős sikereket hozott a csatornának: november 8-i bemutatója óta állandó szereplője a 4-14, a 4-7 éves korosztály és 4-14 éves fiúk tíz legnépszerűbb sorozatát tartalmazó listának."

Szerző: Mediafika  2012.01.06. 13:07 Szólj hozzá!

Címkék: cartoon gyerek tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr433524041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása