Újabb csatorna kerül a süllyesztőbe. A Megamax indulásával csak csökkennt a Zone Club adásideje, majd szépen lassan kiszorult.

Áprilisban indult a Megamax, "elsősorban a 8-12 éves fiúkat célozza meg, másodlagos célcsoportja pedig a 7-14 éves tinédzserek, akik szeretik a kalandokat, a szuperhősöket, és olyan élményeket keresnek, amelyeket más gyermekcsatornákon nem találnak meg. A Megamax egyedi tartalmakat sugároz; széles programkínálatban megtalálhatóak a fiatal korosztály kedvenc karakterei".

A sajtóközlemény már akkor árulkodó volt, így zárult: "a csatorna elsőként Magyarországon lesz látható, és április 18. - augusztus 31. között 6 órás műsorsávban, 16:00-22:00 között lesz elérhető. A tervek szerint szeptember 1. és november 31. között 13:00-22:00 között sugároz majd, december 1-től pedig a műsoridő 7:00-22:00 közöttire nő".

A növekedés a Zone Club rovására ment. Az izgalmas Club-os műsorok éccaka nézhetők, nagy valószínűséggel hatalmas reklámbevételeket generálva.

Jó éjszakát, Zone Club. A hír talán nem a legfrissebb, és igazából nem is szűnik meg a csatorna. Csak éjszaka van.

Szerző: Mediafika  2011.12.20. 13:35 Szólj hozzá!

Címkék: reklám hír megszűnik

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr573478094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása