"Ijesztő közjáték zavarta meg a Magyar Televízión futó akciósorozat, a Hacktion forgatását csütörtökön, amikor a Grétát alakító Gubík Ági elájult. Szerencsére az Infrastruktúravédelmi Osztag akciócsoportjának vezetőjét alakító Hujber Ferenc jókor volt jó helyen, így időben el tudta kapni a színésznőt, akit a helyszínen azonnal ellátott egy orvos" - szól a "sajtóközlemény".

Tudjuk, hogy egy-egy filmnek, produkciónak kellene ka színes hírek, hogy ingyenesen bekerülve a bulvár- és egyéb lapokba hirdessék a nagyszerű alkotást. De ez azért elég gyengusnak tűnik. Kilóg az a retkes lóláb, patkóstul, mindenestül. Ráadásul - mint szegény Overdose-nak is - még a patkóját is szarul tették fel. Kapott is egy jó kis fertőzést.  

Ráadásul az is magyarázatra szorulna, hogy egy közpénzből készülő produkció, amely az MTVA égisza alatt forog, és némi kommunikációs apparátusa is akad, annak vajon miért van szüksége egy külső pr-, kommunikációs cégre, hogy ilyen híreket gyártson?

Szerző: Mediafika  2011.12.20. 13:25 Szólj hozzá!

Címkék: celeb hír közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr33478055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása