A Bors-ra hivatkozva számolt be a comment:com, hogy Stohl András, alias Buci visszatérésére, visszatérítésére már készül az RTL Klub. Állítólag egy nagy show-műsorral várják, ami fetehetőleg egy zenés-táncos műsor lesz.

A többször részegen, bedrogozva balesetet okozó, night clubokban előszeretettel megforduló családapa természetesen kell a csatornának. "Nagy név", semmi más nem számít, mindegy.

Kellenek a példaképek, akikre fel lehet nézni, akiktől el lehet tanulni ezt-azt. Hogyan vezess néhány csík, néhány üveg bor után. És hagyd cserben, akit elgázoltál. Közben, illetve utána mosdatod magad álszent módon, amiben az RTL és a szegény csóró ügyvéd is segít önzetlen módon.

A jó magaviselet odabent remélhetőleg azt is jelenti, hogy Stohl András bucizik odabent, minél több nehézfiúval. S e mellett megtanítja őket a színészkedés magasiskolájára, amit az elmúlt években véghez vitt a képernyőn. Így legalább még többen úszhatják meg a jövőben, hogy hosszú időre sittre kerüljenek, és az állam is jól jár a kevesebb, szükséges férőhellyel.

Gyere Buci nagyon várunk, lejts egy táncot nekünk idekint majd újra.

Köszönjük RTL, hálásak vagyunk. Csak addig hogyan?

Szerző: Mediafika  2011.11.23. 17:48 2 komment

Címkék: celeb rtl tévé stohl

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr933406472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

304/3 · http://orfiban.blog.hu 2011.11.25. 09:07:13

ez lesz az a műsor, amit nem fogok megnézni

Mediafika 2011.11.25. 15:51:33

Biztosan lesznek pedig értékes percei.
süti beállítások módosítása