Egész nap csak lógatják a lábukat, nyivákolnak. A jó időben az udvaron henyélnek, elterülnek a fűben, nyalogatják itt-ott magukat a padon és csak dumálnak egymás közt. Általában álmosan hallgatják egymást, arra várva, mikor kezdhetnek bele saját zagyvaságukba, új projetjükbe. Minderről persze memo készül, amit aztán valakijük szétküldözget, de a tervek rendre megállnak a memo szintjén. Lásd Hivatali patkányok.

Saját bejárónőjük, tikárnőjük van, nevezhetjük csicskásnak, talpanyalónak is. Mindennap eléjük teszi az ebédet, uzsit, persze egy kis innivalóval megsképeklve. Ezt elfogyasztva hátradölnek, de ami feladatuk lenne, leszarják.

Jólakottan néha körbenéznek, átkullognak a másik fa árnyákába. Megélhetési gondjuk nincs: tető viszont van a fejük felett, jó nagy kerttel, udvarral, személyzettel, biztonsági szolgálattal, olykor dubaiozós cicákkal, máskor hostess kandúrokkal.

Ők a Magyar Rádió macskái.

Szerző: Mediafika  2011.09.26. 16:19 Szólj hozzá!

Címkék: média állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr453258049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása