"Legyen olimpiai sportág rúdtánc!" Harsogja hajnalban a Mokka valamelyik műsorvezetője. Mindennek celeb-élharcosa a híres-neves VV Anikó, aki tudományát múlt héten sajtótájékoztatón is bemutatta. "Hollywood hírességei már bevállalták. Most a Való Világ fekete özvegye következik!" - harsogta a meghívó. Sajnos a meghívásnak ezúttal nem tudtunk eleget tenni.

De azért a híre megy az új sportágnak, nyomja a pr-t a kiválasztott cég ügyesen.

Mint a Mokkából megtudhattuk, kis hazánkban még gyerekcipőben jár e "sportág" - ami tetszetős és kemény, tudhattuk meg a műsorvezetőtől -, de Amerikában már durva 15 éves hagyománya van. 

Javaslatunk: érdemes lenne Melissa Leót is bevonni - a pankrátor csaját - a pr-tevékenységbe, ő is tudna mit mesélni. 

A rúdtánc egyre növekvő népszerűségének feltehetőleg örülnek a szolgáltató iparban dolgozó vezérek is, megtakarítják a betanítással járó kellemetlenségeket, így már csak kaszálni kell.

Ha meg befutott a csaj, el lehet adni drágábban.

 

 

 

Szerző: Mediafika  2011.08.16. 10:23 Szólj hozzá!

Címkék: celeb mokka rúdtánc

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr823157359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása