Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hülye svédek, svéd hülyék! Nem csak valami Ibrahimovic nevű labdarugójuk van, meg jó kis tetovált, kemény csajuk, hanem olykor jó híradóik is. Mint arról a Daily Mail beszámolt, a minap a TV4 híradója közben az egyik, a műsorvezető mögötti monitoron jó kis szaftos pornó ment. Így is lehet nézettséget generálni!

A TV4 Svédország egyik vezető kereskedelmi televíziója. A híradás javában zajlott, amikor elindult az érdekes tartalom, és jó pár percig pergett is a háttérben. A TV4 persze egy nagyobb konzorciumhoz tartozik, amely több felnőtt tartalmat kínáló csatornát is működtet.

Maya Goldot a Hír Tv-be! De akár az M1 Híradójának nézettségét is megdobhatná egy hasonló jelenet, hátha akkor a különböző üzenetek még több helyre eljutnának.

Szerző: Mediafika  2013.01.09. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: tévé szex hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr25007818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása