Eddig a politikusokat és egyéb okos emberkéket szorongatta, már ameddig lehetett, a köztévé képernyőjén, többek közt az ESTÉ-ben, most szerepet cserél. Énekelni fog ugyanis Krizsó Szilvia szeptember 1-jén a Pozsonyi pikniken, tudhatjuk meg a Blikkből.

„Nem, húszéves koromig énekeltem az Opera gyerekkórusában. Nem vagyok profi, de nem is operaáriákkal fogok fellépni. Négy számot adok elő Ökrös Ottó zongorista kíséretében. Sok időm eddig nem volt próbálni, de még van egy hetem felkészülni. Csak egy laikus énekes vagyok, aki más arcát mutatja meg a közönségnek” – nyilatkozta a lapnak.

Más riporter, műsorvezető is kipróbálhatná ezt a szerepkört. Ön kit látna szívesen a színpadon Tankcsapdát vagy operaáriát hörögve a mikrofonba? D. Tóth Krisztát? Szellő Istvánt? Azurák Csabát? Esetleg Fábry Sándort? És mit énekeljenek?

Szerző: Mediafika  2012.08.24. 09:25 Szólj hozzá!

Címkék: zene tévé hír újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr364729070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása