Információink szerint Gerendai Károly nagyon kikészült az egyik bejegyzés miatt, így a mindenki által tudhatóan nagyhatalmú szigetes guru elérte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál, hogy ellehetetlenítse a Hírcsárda működését. Márta István szintén zokon vette a cikket, ő Orbán Viktornál kilincselt, úgy tűnik, sikerrel.

„Nem tudjuk, mihez kezdjünk most” – nyilatkozta majdnem a blogunknak az egyik neve elhallgatását kérő, már nem újságíró. „Először tuti, hogy romkocsmák félhomályában merengő diplomásokhoz illően tarisznyát ragadunk, megiszunk egy kétdekást a non-stop előtt, és teszünk egy kiskört az éjszaka a lehető leglepusztultabb szórakozóhelyek közt. Holnap pedig nagykör.”

 kamu_hcs_fele_kicsi.jpg

A Hírcsárda fele már délután halványulni kezdett...

A Hírcsárda már sokaknak keresztbe tett. A közelmúltban Kövér László is megkapta a magáét, a nevén és tömegén élcelődtek a romkocsmások, illetve Stumpf István is erősen izzadni kezdett bőrszékében, amikor megtudta, hogy az Anna-bál szépének hirdette ki az oldal.

Meg nem erősített információink szerint a sikeres akciót Gerendai Károly, Szalai Annamária, Márta István, Kövér László és Stumpf István az egykori Hírcsárda szerkesztősége előtt ünnepli majd meg.

Szerző: Mediafika  2012.08.01. 17:00 4 komment · 1 trackback

Címkék: kamu politika hír újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr1004690831

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.02. 11:42:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trendo+ 2012.08.02. 17:14:05

Ennyit a sajtószabadságról! :)
Lásd továbbá Cyrano de Bergerac emlékezetes sorait, tanulságul :))

Secnir 2012.08.03. 14:18:15

@trendo+:
"Ennyit a sajtószabadságról! :)"

ennyit arról, hogy nem olvassák el a címkéket :)

Dr.Betépett felhasználó 2012.08.03. 15:03:09

@Secnir: Már éppen elkezdtem a felhördülést,mert én sem jól olvastam a címkét.Azaz kiborított a hír,hogy figyelmetlenségből nem vettem észre az Anna-bál szépei között a strumpistvánt,pedig rá vótam tapadva a képernyőre.Csupa nyál lett basszus,meg veresbor.Mármint a képernyő.Biztos jól maszkírozták.Mármint a strumpistit.Pedig a baráti köröm nagyságát tekintve,el tudtuk vóna juttatni esemesekkel az aranyérig.Izé aranyéremig.

Dr.Betépett felhasználó 2012.08.03. 15:07:55

@trendo+: Ahha....Ő mondta,hogy az állam én vagyok.???
süti beállítások módosítása