Valószínűleg akad frusztrált guru a TV2-nél, aki(k) igencsak fájlalja, hogy a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság nem a kedvenc csatornáján megy - hanem az m1-en - a bajnokok ligája lecsengése után. Mi egyéb okból készült volna egy ilyen nyári filmelőzetes csokor? „Megmutatjuk mindenkinek, hogy van élet a focin túl: de még milyen élet! A legnagyobb sztárokkal nálunk találkozhatsz júniusban itt, a TV2-n!” – szól a TV2 nyári filmes promója.

Véletlenül pont Eb-lett a rövidítés, de – mint drága olvasóink is feltehetően rájöttek, azért nem volt nehéz – nem a nyári foci eseményre utal a rövidítés, hanem egy bizonyos eszement bulira. Pöttyös laszti helyett filmekkel teli lesz a TV2 nyara.

Szóval frusztráció van, de legalább nézhetik majd ingyért a meccseket, sírva, egy söröskorsóval a kezükben a kocsmák kivetítőin.

Szerző: Mediafika  2012.05.30. 10:04 Szólj hozzá!

Címkék: film sport tv2 kommunikáció foci tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr564554417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása