Bunyózó fideszes, szexista sportoló, meleg NBA-sztár coming out, Simicska fikázás, trafik-businnes-alázás, indexes szeretett levél és rejtett üzenet. Gyorsan megelégelte a hatóság a hétfőn induló 444.hu oldalt? Keddtől lehet, hogy vége?

Amilyen sokan voltak két héttel ezelőtt péntek este a Kirakat előtt az indexesek és volt indexesek és jövőbeli  444-esek, olyan kevesen maradhatnak. Akkor a vendéglátóipari egységben szinte senki sem volt, csak sörért, meg fröccsért mentek be. És persze kint szívták a, a, a cigit, és szőtték a terveket. De lehet, hogy csak ennyi volt. Amikor felbukkant a király, a nép elcsöndesült, majd hullámozni kezdett. Még a taxik is sorra megálltak, igaz, lehet, hogy csak azért, mert a szűk utcán, a laza fiatalok közt nem fértek el.

Aztán, elindult, valahogyan, egy kis pecóból a liberálbolsevistanemlibagyilkosok által támogatott oldal. És je, a cink.hu külön reklámjával. Szóval elindult, de lesz ünnep most pénteken is a Kirakatban? Illetve előtte?

Az ujpeteres köszöntőért pedig külön kasztrálás jár. De az is lehet, hogy nem sötétül el a 444.hu. Ki tudja. 

Szerző: Mediafika  2013.04.29. 20:00 Szólj hozzá!

Címkék: média kamu

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr535253269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása