maradjtalpon_logo.jpgAmeddig volt az volt a baj, amikor felmerült a megszűntetése, az volt a baj. Az arca a baj. No de most a találgatásnak vége, hiszen folytatódik az M1 egyik legsikeresebb, legnézettebb műsora. Ezt már persze bejelentették pár hete, de a pontos dátumot még nem. Az első adás a márciusi forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett nagy politikai megmondások, felvonulások, ellenfelvonulások utáni másnaposság-harmadnaposság jegyében március 17-én este lesz.

Habár még mindig nem derült ki, mi a vérre is esnek a Maradj talpon! nem talpon maradó játékosai, már egy ideje lehetett jelentkezni a játékra, és most már az első adás időpontja is megvan. A decembert követő megszűnést egyébként rendre cáfolta az MTVA, csak pihentették a sikeres műsort, és többször Gundi is védelmébe vette a produkciót. Mondjuk, még jó.  

Ráadásul nem is akármilyen nagy durranással indul a cucc, a nagyszerű műveltségi vetélkedőben A Dal című nemzeti dalválasztó show legsikeresebb előadói mérik össze tudásukat a játékmester irányításával.

Reméljük dalra azért nem fakadnak. Még szerencse, hogy nem ilyen produkciók indultak a hazai dalválasztó show-ban, szegény Gundi elég nagy bajban lenne a Maradj talpon! felvételén.

Szerző: Mediafika  2013.02.22. 12:00 Szólj hozzá!

Címkék: eurovízió tévé m1 hír közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr745098190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása